Informatie

Om een idee te krijgen waar onze casa zich bevindt: vanaf het vliegveld aan de oostkant is het met de auto drie kwartier rijden. Via de tunnel naar El Paso, verder naar La Laguna en van daar richting Tazacorte (zie kaartjes). Een kilometer ten westen van La Laguna is de afslag bij een afvalcontainer en het nummer "75" (van onze buren) naar ons huis via een smal weggetje tussen twee kleine plantages. Let op, je rijdt er zo voorbij! Omdat de oprit te smal is voor ons en de buren kan de auto geparkeerd worden achter het schuifhek naar onze tuin.


In La Laguna zijn op loopafstand enkele winkels en restaurantjes. Sinds kort is daar –iets verder weg–  een flinke supermarkt bijgekomen. Meer winkels zijn er in Los Llanos, Tazacorte en El Paso.

De dichtstbijzijnde stranden zijn in Puerto Naos en Puerto de Tazacorte.


Openbaar vervoer is per bus en vertrekt van La Laguna naar Los Llanos en Puerto Naos. Van Los Llanos vertrekken bussen in alle richtingen. Wandelingen zijn het mooist in de centraal gelegen bergketen en langs de kusten langs de hele noordelijke helft van het eiland.

Contact en infoSjef Jansen, Marian van der Meijs en Jouke

Ir. Munterlaan 52

6869 TE Heveadorp

Nederland

info@planecologie.nl

tel. +31 (0)26 3337064


AdresCasa Saludo al Sol

Carretera Laguna Tazacorte 77

38769 La Laguna (Los Llanos de Aridane)

La Palma (S/C de Tenerife)

España


Links


Het actuele weer op La Palma (wordt elke 10 min. ververst):

http://lapalma.hdmeteo.com


Virtuele tour:

http://www.lapalma-virtualtour.nl/

Beschikbaarheid

Vrij

(placeholder)
(placeholder)

Bezet

(placeholder)

Optie

(placeholder)

77